Koncept a Fungovanie Partnerstva ROYAL FAMILY

Affiliate Program ROYAL FAMILY

Krátky rozhovor s Andy, affiliate manažérkou ROYAL CHAGA.

Čo presne znamená affiliate marketing a ako funguje?

Affiliate marketing predstavuje formu výkonnostného či provízneho marketingu. Na jednej strane je inzerent, ktorý sa snaží zvýšiť svoje obraty a na strane druhej sú partneri, ktorí mu pomáhajú ich dosiahnuť.  

V online prostredí sa affiliate marketing jednoducho sleduje pomocou unikátnych sledovacích kódov, ktoré sú pridelené partnerom. Každý dostane po registrácii do systému svoj unikátny ID kód.

Tým sa jasne určí, kto priviedol zákazníka a komu sa má vyplatiť provízia.

Affiliate marketing je férový a efektívny, pretože partneri dostávajú provízie len za skutočne uskutočnené objednávky.

Kto je inzerent?

V našom prípade je to ROYAL CHAGA prostredníctvom svojho eshopu royalchaga.sk.

Affiliate Program ROYAL FAMILY

Kto je partner / publisher / affilák?

Partner je majiteľ webovej stránky, blogger, influencer alebo online podnikateľ, ktorý pomocou affiliate marketingu získava príjmy zo svojich projektov a návštevnosti. Vyberá si kampane, ktoré chce propagovať, umiestňuje reklamné prvky a affiliate odkazy na svojej webovej stránke a získava provízie zo sprostredkovaných objednávok.

Čo je to affiliate sieť a ako funguje?

Affiliate sieť spojuje inzerentov s partnermi na jednom mieste. Naším miestom je program ROYAL FAMILY na sieti AffilBox-u. Pre partnerov to znamená možnosť výberu z rôznych kampaní na jednom mieste a prácu v jednej správe.

V affiliate sieti sa staráme o technické riešenia a správu partnerov, komunikáciu s partnermi a riešenie problémov. Ihneď po registrácii sa snažíme partnerov osloviť, privítať a odovzdať im všetky základné informácie.

Našou úlohou je nielen schvaľovať provízie pre partnerov, ale prioritne im byť nápomocní a poskytovať nové informácie či už produktové alebo vzdelávacie.

Čo čaká na vašich partnerov, akú máte pre nich ponuku?

Našim partnerom predovšetkým ponúkame jedinečnú príležitosť propagovať produkty zn. Royal Chaga a spoluprácu na základe vzťahov, ktoré definuje Royal Family - spolupatričnosť.

Propagovať produkty môžu na svojich sociálnych sieťach, blogu alebo webovej stránke. Stačí umiestniť unikátny odkaz alebo banner na produkty a za každú objednávku, ktorá príde prostredníctvom ich odkazu, zaplatíme províziu do výšky až 20%.

V affiliate programe Royal Family majú možnosť vytvoriť si vlastný charakter ponuky, ak sa stotožňujú s našimi hodnotami vzdelávania, spoľahlivosti a kvality.

Ak by ste to mala zhrnúť, čo môžu vaši partneri očakávať?

Výhody pre partnerov sú v dlhodobých cookies na 30 dní, systému odmeny až do 20%, motivačných bonusov pre aktívnych partnerov, výplaty provízií každých 30 dní s minimom len 50,- € a možnosti sledovania štatistík a reportov priamo v našom affiliate prostredí AffilBox.

Doprava nad 60,- € sa u nás neplatí, tovar je na 99% vždy na sklade, expedícia do 24 hodín.

Affiliate Program ROYAL FAMILY

Čo ak by som chcel spolupracovať, no nie som firma a neviem svoje služby fakturovať?

Aj bez vlastnej webovej stránky môžete byť súčasťou Royal Family.

Mysleli sme samozrejme aj na našich verných zákazníkov a chceme ich odmeňovať na základe výšky ich objednávok. Ak je zákazník spokojný je to pre nás veľké ocenenie.

Ak zákazník dosiahne objednávku nad 200,- €, kontaktujeme ho s individuálnou ponukou členstva v Royal Family a nadstavujeme mu individuálny cenník do výšky - 15% v ich kabinete, ktorý majú po registrácii na eshope royalchaga.sk.

To však nie je všetko. Našim verným zákazníkom prinášame ďaľší benefit. Ak objednávky dovŕšia hodnotu nad 500,- €, presúvame ich automaticky do programu Royal Family plus, kde ich zľavy sú nadstavená až do výšky -20%.

Naši zákazníci sú naši „Royalíci“, o ktorých sa chceme starať a pripravovať im ponuku, akcie či malé darčeky.

Znie to naozaj veľmi dobre.

V čom Ty vidíš bonusy v systéme odmeňovania?

Verím, že náš odmeňovací program prinesie radosť a finančnú odmenu, nielen našim partnerom, ale aj našim zákazníkom a zároveň ich povzbudí k objavovaniu sveta vitálnych húb a ukáže im novú cestu zdravia a vitality. 

Ďakujeme za rozhovor.

Prečítajte si aj Royal Family (Affiliate)